ТРАНСПОРТ ЗА ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ

Почивката за хората с увреждания може да бъде стресираща. С нашите достъпни летищни трансфери, ние решаваме проблемите, като ви предоставяме трансфер, който е пригоден за хора със затруднено придвижване. Наш микробус е оборудван с рампа за хора в инвалидни колички.

Нашите шофьори следят подробно данните за полета Ви и знаят кога да Ви чакат. Таксито, достъпно за инвалидни колички, ще ви очаква там. При пристигането Ви, шофьорите ще бъдат на терминала с табела с Вашето име и ще ви съдействат за багажа, както и ще Ви придружат директно, без забавяне или опашки по безопасен начин.

Нашият шофьор ще ви помогне в микробуса, ще свали задната рампа, за да можете да останете във Вашата количка или скутер. Моля, добавете към резервацията си подробности от какво имате нужда за достъпния трансфер и ние ще уредим всичко останало. Тъй като нашите шофьори говорят добре английски, няма нужда да се притеснявате за комуникацията си с тях.

Ако сте с голямо семейство или група приятели, ние ще уредим достъпен микробус за инвалидна количка, според размера на вашата група. Преди Вашето пътуване трябва да знаем само размера на Вашата количка и колко хора ще използвате достъпния трансфер от/до летището, за да подготвим адаптирания автомобил.
• Резервирайте предварително
• Цените, които Ви даваме, са от летището до вашата дестинация и/ако е поискано, обратно до летището.
• Цените се формират на база:
▪ колко човека сте
▪ размер на инвалидната количка/скутера
▪ количество (извънгабаритен) багаж
▪ дестинация
• Ние ще потвърдим вашия трансфер от/до летището възможно най-скоро.

Разгледайте някои от най-популярните ни дестинации, разкажете ни за Вашите желания и маршрут и ние ще Ви помогнем с персонализиран план.

Ние предлагаме набор от асистирани туристически услуги, които могат да ви пренесат от точка A до точка B, с помощ от шофьор.
Услугата може да се използва и за пътувания с цел пазаруване, посещение на семейство и пътуване през свободното време.

Заинтригувахме ли Ви?